One day

Fertility & Yoga Retreat

15 september 2024

7

15 september 2024

Een retraitedag voor vrouwen met een kinderwens; met yoga, massage, sharing, bijzondere rituelen & visualisaties en samenzijn met gelijkgestemde vrouwen. Deze dag is voor alle vrouwen met een kinderwens, of je nu natuurlijk probeert zwanger te worden, in een medisch traject zit en ook wanneer een tweede kindje langer dan gewenst op zich laat wachten: je bent van harte welkom.

Aandacht voor jouw kinderwens

Helaas worstelen steeds meer vrouwen met het uitblijven van de zo gewenste zwangerschap en worden zij geconfronteerd met teleurstelling, verdriet en het verlies van vertrouwen in zichzelf en in hun lichaam. Er volgen vaak slopende medische behandelingen waarin je je eenzaam en uitgeput kunt voelen. Om nog maar te zwijgen over de impact op je lichaam en je mindset.

Maar weet: je bent níet alleen! Er zijn tal van manieren om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap en daar een vruchtbare bodem voor te creëren. Cliché maar waar… één van de belangrijkste dingen die je aan jezelf kunt geven is: ontspanning. Zachte beweging en massage brengen je weer dichterbij jezelf en in contact met jouw baarmoeder. Dat samen met een kleine groepje vrouwen die jou écht begrijpen, zorgt er voor dat deze dag een krachtige bron van heilzaalheid biedt. 

 

Wat gaan we doen?

Vandaag is een dag om jouw kinderwens er volledig te laten zijn en welkom te heten, liefdevol en veilig, met alle aandacht voor JOU en jouw zó gewenste kindje. We focussen ons op wat jij nodig hebt om het vertrouwen in jouw lichaam (weer terug) te vinden. We creëren een ruimte om te verbinden, ervaren, verzachten en doorvoelen onder de liefdevolle begeleiding van Dorinde en Kim.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: je krijgt een heerlijke biologische en vegan lunch, bomvol ingrediënten die jouw vruchtbaarheid een boost geven.

 

Dag invulling

Een warm welkom met iets lekkers
Openingscirkel
Fertiliteitsyoga & Massage
Samen genieten van een uitgebreide ‘vruchtbare’ lunch
Ceremonie ‘body wisdom’
Deelronde
Afsluiting

 

Locatie

Deze bijzondere dag zal plaatsvinden op de 200 jaar oude boerderij “De Bronhoeve” langs de Kromme Rijn in Cothen. Deze hoeve is omgeven door weides, vele fruitbomen en een klein bos. De binnenruimte heeft een fijne en knusse sfeer om in een cirkel samen te komen, met grote raampartijen om al het groen om ons heen te bewonderen.

Warme begeleiding

De dag wordt liefdevol begeleid door Dorinde de Boer en Kim Brandsma – van Pelt.  

Over Kim

Over Kim

Fertiliteitsmasseuse en coach

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om te kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Ruim 6 jaar onderging ik diverse (medische en alternatieve) behandelingen. Totdat ik in aanraking kwam met fertiliteitsmassages, wat al na enkele behandelingen een positief effect had op mijn vruchtbaarheid. Inmiddels ben ik moeder van twee kindjes en hoop ik een inspiratie te zijn voor andere vrouwen om de hoop niet op te geven. In mijn praktijk in het hart van de Betuwe werk ik met veel liefde, zachtheid en aandacht als fertiliteitsmasseuse, coach en hormoonconsulent. Mijn drijfveer is om vrouwen het vertrouwen in hun baarmoeder (terug) te geven. Met als ultiem doel natuurlijk een kindje in hun buik.

Over Dorinde

Over Dorinde

Yoga docente

Als Dru-, Hormoon- & Fertiliteits- yoga docente heb ik jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops, cursussen en retraites. Fertiliteitsyoga heeft mijn hart gestolen omdat het zo’n mooie manier is voor vrouwen om (opnieuw) verbinding te maken met hun lichaam, buik & baarmoeder. Het is een zachte vorm van yoga om alles wat er in jou leeft bewust te ervaren en het vertrouwen te herstellen in je lichaam.
Op warme en liefdevolle wijze geef ik mijn lessen en retraites vorm en zo bied ik een veilige bedding waar je je welkom voelt, waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en landen in de stilte in jezelf.

 

Yes, ik ga mee op retraite!

Zondag 15 september 2024

10.00 – 16.30 uur

Annuleren

Mocht de retraite niet door kunnen gaan, dan krijg jij jouw betaling 100% terug. Annuleer je zelf (om wat voor reden ook), dan is dat kosteloos tot 15 augustus 2024. Daarna rekenen wij €50, tenzij jij zelf iemand anders vindt voor jouw plekje.

Start Whatsapp
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je mee helpen?