Boekentips voor fertiliteit en kinderwens

door | 10 oktober 2023

Wil je je verdiepen in fertiliteit. Nestel dan op de bank met één van de volgende boeken:

Over Kim

“Mijn kinderwens ontstond toen ik een jaar of 28 was. Ik was verliefd, had een vaste leuke baan, een mooi koophuis én rammelende eierstokken. Het idee van een kindje dragen en krijgen maakte me van binnen warm en enthousiast. Dat enthousiasme nam ik mee de slaapkamer in. Maar helaas was er na een jaar romantisch doen nog geen sprake van een positieve zwangerschapstest. Een bezoekje aan de huisarts werd een verwijzing naar de afdeling gynaecologie in het ziekenhuis. En al snel werd bij mij PCOS vastgesteld. Naïef misschien, maar ik had er nog nooit van gehoord. Ook was de zaadkwaliteit van mijn wederhelft niet om over naar huis te schrijven. Het begin van een lang en slopend fertiliteitstraject begon…”

Leer hier mijn verhaal.

Start Whatsapp
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je mee helpen?